Samuel Eto'o ține capul de afiș al zilei după un gest comis la finalul partidei dintre Brazilia și Coreea de Sud (scor 4-1), din optimile CM 2022 din Qatar.

Samuel Eto'oFoto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

>> CM 2022: Ultimele meciuri din optimi - Programul TV al zilei de marți

Samuel Eto'o a lovit un fan la Mondialul din Qatar

Ambasador al Mondialului de fotbal din Qatar, dar și președinte al Federației de Fotbal din Camerun, fostul mare atacant al Barcelonei a fost asaltat de fani pentru a face selfieuri.

Totul părea normal până la momentul în care un fan cu o cameră de filmat i-a spus ceva fostului atacant camerunez.

Acesta și-a pierdut dintr-o dată cumpătul, a încercat să-i ceară socoteală respectivului fan, iar la un moment dat chiar a reușit să-l lovească puternic cu piciorul.

Respectivul fan a căzut, iar Eto'o a fost cu greu calmat.

Presa algeriană spună că respectivul fan ar fi un renumit youtuber din Algeria, iar întrebarea care l-a iritat pe Eto'o ar fi fost despre arbitrul Bakari Gassama.

Centralul a condus meciul decisiv dintre Algeria și Camerun din barajul pentru calificarea la CM 2022.

La capătul meciului încheiat cu 2-1 pentru camerunezi după prelungiri, Samuel Eto'o a fost acuzat de algerieni ca l-ar fi mituit pe arbitrul partidei cu 100.000 de €.

În vârstă de 41 de ani, Samuel Eto'o a evoluat de-a lungul carierei la Real Madrid, Leganes, Espanyol, Mallorca, FC Barcelona, Inter Milano, Anzhi Makhachkala, Chelsea, Everton, Sampdoria, Antalyaspor, Konyaspor și Qatar SC.