Australia a pierdut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, după ce în optimi a fost învinsă de Argentina, scor 2-1. Totuși, jucătorii antrenați de Graham Arnold puteau trimite meciul în prelungiri la ultima fază.

Faza din meciul Australia vs TunisiaFoto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Graham Arnold nu știe dacă va continua pe banca Australiei

La conferința de presă de după partidă, Arnold a anunțat că i s-a încheiat contractul cu Federația Australiană de Fotbal, iar o decizie se va lua ulterior.

„Nu m-am gândit la viitor. Contractul meu s-a încheiat și îmi doresc doar o vacanță, apoi după o pauză vom vedea ce se va întâmpla. Am muncit foarte mult în această campanie”, a declarat Graham Arnold, conform The Guardian.

Mândru de jucători, dezamăgit de eșec

Deși Australia a fost eliminată, Graham Arnold s-a declarat mândru de echipa sa, deși susține că și-ar fi dorit mai mult pentru suporterii australieni.

„Mi-am dorit atât de mult să câștigăm pentru națiune, pentru fani și pentru fotbalul din Australia. Le-am transmis jucătorilor că nu aș putea să nu fiu mândru de efortul lor și de dăruire”, a anunțat selecționerul.

Ce a fost sâmbătă la CM 2022 din Qatar: CM 2022 Qatar: Olanda și Argentina înving în optimi și se vor întâlni în sferturile de finală

Programul complet al optimilor și ce meciuri vom avea în sferturile CM 2022 Qatar

S-ar putea să te intereseze pe acceași temă:

>> Meciurile zilei la Mondialul din Qatar: Franța și Anglia joacă în optimi - Programul TV

>> CM 2022: Reacția lui Lionel Messi, după meciul cu numărul 1000 din carieră

>> Schimbările pregătite de FIFA pentru Cupa Mondială din 2026

>> Prima sfertfinalistă de la CM 2022 Qatar, decisă după un meci cu patru goluri

>> CM 2022: Messi își duce echipa în sferturile de finală / Ce adversar vor întâlni