Argentina s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, după ce a învins selecționata Australiei, scor 2-1, într-un meci disputat pe Ahmad bin Ali Stadium din Al Rayyan.

Lionel Messi, bucurie alaturi de colegi la CM 2022 QatarFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Argentina – Australia 2-1, în optimile CM 2022 din Qatar

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 35, cu un șut din interiorul careului, după o fază pornită tot de la el. Acesta a reușit să marcheze la meciul cu numărul 1000 disputat în carieră.

În minutul 57, Argentina se distanțează, după o greșeală mare a portarului Ryan. Alvarez i-a furat mingea și a trimis în poarta goală.

Pe final, Australia a încercat mai mult și a reușit să reducă din diferență prin golul marcat de Goodwin, în minutul 77, cu un șut deviat din afara careului.

Australienii puteau duce meciul în prelungiri, dar la ultima fază a meciului, Martinez a avut o paradă excelentă la șutul lui Kuol

Olanda – Argentina, în sferturile CM 2022 din Qatar

Argentina va întâlni Olanda în sferturile de finală ale CM 2022, într-o partidă care se va disputa pe 9 decembrie, pe Lusail Stadium.

Batavii s-au calificat în sferturi după ce în optima au trecut de SUA, scor 3-1.

Ce a fost sâmbătă la CM 2022 din Qatar: CM 2022 Qatar: Olanda și Argentina înving în optimi și se vor întâlni în sferturile de finală

Programul complet al optimilor și ce meciuri vom avea în sferturile CM 2022 Qatar