Argentina a câștigat fără emoții partida cu Polonia (2-0), iar cele două echipe au mers până la urmă împreună în optimile CM 2022 din Qatar. Un moment mai puțin obișnuit a avut loc înainte de dictarea penaltiului pentru argentinieni.

Wojciech Szczesny si Lionel MessiFoto: Florencia Tan Jun/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> CM 2022: Polonia, calificare dramatică în optimi / Un singur gol a făcut diferența

Wojciech Szczesny și cei 100 de euro pierduți la pariul cu Lionel Messi

Wojciech Szczesny (32 de ani), portarul Poloniei, și Lionel Messi (35 de ani) au făcut pe teren un pariu inedit.

Polonezul a spus că arbitrul Danny Makkelie nu va dicta lovitură de la 11 metri după ce va revedea faza pe monitorul VAR, iar Messi a precizat contrariul. A fost vorba de un pariu pe 100 de euro.

Makkelie a dat penalti, iar Szczesny a parat șutul lui Messi.

La finalul partidei, Szczesny a precizat că nu-i va da însă banii lui Messi, iar motivația este una cât de poate de simplă: are destui bani.

„Am pierdut un pariu cu Messi, am pariat 100 de euro dacă centralul va dicta sa nu penalti (n.r. este vorba de faza din minutul 39, atunci când Szczesny a ratat mingea pe o centrare și l-a lovit peste față pe Messi).

Nu știu dacă este permis, poate voi fi suspendat, nu-mi pasă. Nu am de gând să-i dau banii, are destui”, a spus portarul Poloniei.

Ziua Națională modifică programul tv - Unde vor putea fi văzute partidele decisive ale Spaniei și Germaniei de la CM 2022