După înfrângerea suferită de Belgia în fața Marocului, scor 2-0, presa internațională a speculat că între De Bruyne, Vertonghen și Hazard a avut loc o altercație în vestiar.

Thibaut CourtoisFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Courtois și Hazard neagă scandalul din vestiar

Thibaut Courtois a dezmințit informațiile privind o ceartă majoră între jucătorii belgieni, în ciuda supărării pricinuite de pierderea meciului cu Maroc. Acesta și-a avertizat însă coechipierii, iar cine va divulga informații din sânul echipei va avea de suferit.

„Am discutat între noi, rezolvăm toate problemele împreună. Nu sunt conflicte în echipă, doar încercarea din exterior de a le crea. Desigur, după o înfrângere nimeni nu este fericit. Vom da totul pe teren joi, pentru calificare. Cine a furnizat aceste informații? Dacă aflăm, este ultima lui zi la echipa națională”, a declarat portarul lui Real Madrid, conform Daily Mail.

„Nu s-a întâmplat nimic în vestiar. Am discutat timp de o oră, acum vrem să câștigăm împotriva Croației, avem două zile să ne pregătim”, a susținut și Eden Hazard.

Belgia se află pe locul 3 al Grupei F a CM 2022, cu 3 puncte și va întâlni joi liderul Croația, în meciul decisiv pentru calificarea în optimi.