Boxerul mexican Canelo Alvarez l-a amenințat pe căpitanul argentinian Lionel Messi, pentru că acesta ar fi arătat lipsă de respect pentru țara sa, în urma unor imagini apărute pe internet.

Lionel Messi, la CM 2022 QatarFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Canelo, furios pe Lionel Messi

Un clip video prezintă vestiarul Argentinei, în timp ce Messi și coechipierii sărbătoreau victoria cu 2-0 împotriva Mexicului, în Grupa C a CM 2022 din Qatar, scrie ESPN.com.

În timp ce căpitanul argentinian cântă și își scoate ghetele, pare să lovească cu piciorul un tricou al Mexicului aflat pe podea.

Canelo, care de-a lungul carierei a câștigat titluri mondiale la patru categorii de greutate, a considerat că acțiunile lui Messi au fost intenționate.

„L-ați văzut pe Messi ștergând podeaua cu tricoul și steagul nostru? Mai bine s-ar ruga lui Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina și el trebuie să respecte Mexicul”, a susținul boxerul, într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Mulți fani din întreaga lume s-au grăbit să sublinieze că Messi doar își scotea ghetele și a atins din greșeală tricoul mexican.