Portugalia a câștigat meciul cu Ghana de la CM 2022 Qatar (3-2), iar Cristiano Ronaldo a profitat de ocazie pentru a-și scoate colegii de la națională la masă.

Cristiano RonaldoFoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Meciurile de sâmbătă de la CM 2022 Qatar sunt LiveBlog pe HotNews.ro.

Chiar dacă situația sa nu este una bună după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo se simte în largul său în Qatar, acolo unde și-a făcut simțită prezența de la primul meci din grupă.

Portughezul a înscris împotriva Ghanei din lovitură de la 11 metri și a devenit primul fotbalist din lume care marchează la 5 ediții de Cupă Mondială.

Cristiano Ronaldo, surprins la masă alături de colegii de națională

Cum atmosfera de la echipa națională este una bună, mai ales după succesul cu Ghana, Cristiano Ronaldo a profitat de ocazie și și-a scos colegii la masă în oraș.

Printre cei prezenți s-au aflat și Dalot și Bruno Fernandes (foștii săi colegi de la Man United), dar au fost și coechipieri care nu au onorat invitația atacantului în vârstă de 37 ani.

Bernardo Silva, Joao Cancelo și Jose Sa au fost cei care au lipsit, asta pentru că aceștia au decis să dedice mai mult timp familiilor.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi la intonarea imnului Portugaliei, înaintea partidei cu Ghana

Cristiano Ronaldo, interviu exploziv - Nu a menajat pe nimeni de la Manchester United

VIDEO Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce atacantul Ghanei a celebrat în stilul său golul contra Portugaliei

Cristiano Ronaldo și motivul pentru care a părăsit după doar 132 de secunde conferința de presă

Cristiano Ronaldo, un trișor care nu este un exemplu bun pentru copiii din întreaga lume - Spune un fost internațional britanic