Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record, de această dată la Campionatul Mondial de fotbal. Lusitanul a marcat în meciul câștigat de Portugalia cu Ghana (3-2) și a devenit singurul fotbalist care punctează la cinci ediții ale turneului final mondial.

Cristiano RonaldoFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Meciurile de sâmbătă de la CM 2022 Qatar sunt LiveBlog pe HotNews.ro.

Fostul atacant al celor de la Manchester United a căzut destul de ușor în careu, a obținut penaltiul, iar mai apoi l-a transformat.

Nu toată lumea a văzut însă cu ochi buni faza în care a fost implicat Ronaldo.

Fost campion în Premier League cu echipa Blackburn Rovers (1995), Chris Sutton (analist în prezent) l-a criticat pe Cristiano.

Fostul internațional englez este de părere că Ronaldo nu este un exemplu bun pentru copiii din întreaga lume - a trișat la meciul cu Ghana plonjând în careu și obținând un penalti mai mult decât discutabil.

Sutton recunoaște valoarea fantastică a lui Cristiano, dar spune că lusitanul îi poate influența negativ pe copiii de pe mapamond prin comportamentul său.

„Nu este deloc bine ceea ce a făcut Ronaldo, este un exemplu negativ pentru copiii din lume. Este un jucător foarte bun, dar a trișat” - Chris Sutton, pentru Daily Mail.

Sutton mai precizează că arbitrii din camera VAR ar fi trebuit să intervină, atitudinea lor fiind una „rușinoasă”. „Nu trebuie să vezi de prea multe ori faza respectivă pentru a-ți da seama că a fost o simulare”, a completat acesta.

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă

>> CM 2022 Qatar: Portugalia câștigă cu mari emoții cu Ghana - Cristiano Ronaldo, record aparte în istoria Mondialului

>> Manchester United a anunțat despărțirea de Cristiano Ronaldo

>> Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost dat afară de Manchester United