Cristiano Ronaldo a scris din nou istorie, după ce a doborât un nou record la CM 2022 din Qatar. La conferința de presă de după victoria cu Ghana, portughezul s-a arătat iritat de întrebările despre fosta sa echipă, Manchester United.

Cristiano RonaldoFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo, doar 132 de secunde la conferința de presă

Ronaldo a fost desemnat omul meciului Portugalia – Ghana de către FIFA, motiv pentru care a participat la conferința de presă de după partidă, scrie Daily Mail.

„Este un moment frumos, a cincea mea Cupă Mondială. Faptul că am reușit să marchez de fiecare dată mă face mândru. Echipa a reușit un rezultat bun, într-o partidă grea”, a declarat portughezul.

Manchester United, un capitol încheiat

Jurnaliștii nu l-au menajat, iar întrebările au ajuns inevitabil la subiectul Manchester United. CR7 a clătinat din cap, a răspuns succint, după care a părăsit conferința de presă.

„A fost o săptămână în care acest capitol s-a încheiat. Este important să câștigăm. Vreau să îmi ajut echipa”, s-a rezumat să spună Cristiano Ronaldo, înainte de plecare.

Ce a fost joi la CM 2022 Qatar: Portugalia și Brazilia debutează cu victorii - Richarlison, foarfecă de toată frumusețea

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> LiveBlog Ziua de vineri de la CM 2022 Qatar

>> Meciurile zilei la Mondialul din Qatar - Primele dueluri din etapa a doua a grupelor

>> CM 2022 Qatar: Portugalia câștigă cu mari emoții cu Ghana - Cristiano Ronaldo, record aparte în istoria Mondialului

>> Cristiano Ronaldo, în lacrimi la intonarea imnului Portugaliei, înaintea partidei cu Ghana