Ghana a pierdut la limită meciul cu Portugalia, scor 3-2, iar marcatorul ultimul gol a ales să se bucure în stilul lui Cristiano Ronaldo, spre uimirea lusitanului care se afla deja pe banca de rezerve.

Osman Bukari l-a imitat pe Cristiano Ronaldo la CM 2022 QatarFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo, uimit și nervos după bucuria lui Bukari

Atacantul ghanez Osman Bukari a marcat al doilea gol al echipei sale în minutul 89, cu o lovitură de cap, în urma unui contraatac. Acesta a celebrat golul în stilul făcut cunoscut de către Cristiano Ronaldo, scrie Daily Mail.

Portughezul, care marcase și el în minutul 65, fusese înlocuit cu un minut mai devreme și privea meciul relaxat de pe banca de rezerve.

După golul care putea pune în pericol victoria Portugaliei și mai ales văzând felul în care sărbătorește Bukari, Ronaldo s-a arătat extrem de uimit și de nervos, gesticulând foarte sugestiv.

Înaintea debutului Portugaliei la CM 2022 din Qatar, Cristiano Ronaldo a fost surprins cu lacrimi în ochi în timpul intonării imnului național. Acesta a fost primul său meci după despărțirea de Manchester United.

După golul înscris împotriva Ghanei, CR7 a doborât un nou record, reușind să marcheze la cinci turnee finale de Campionat Mondial consecutive.

S-ar putea să te intereseze și:

>> LiveBlog Meciurile de joi de la CM 2022 Qatar

>> CM 2022 Qatar: Portugalia câștigă cu mari emoții cu Ghana - Cristiano Ronaldo, record aparte în istoria Mondialului

>> Cristiano Ronaldo, în lacrimi la intonarea imnului Portugaliei, înaintea partidei cu Ghana

>> Manchester United a anunțat despărțirea de Cristiano Ronaldo

>> Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a fost dat afară de Manchester United