Reprezentativa Franței pare lovită de ghinion la CM 2022 din Qatar. După ce mai multe vedete, inclusiv câștigătorul Balonului de Aur Karim Benzema s-au accidentat înaintea turneului final, un alt jucător a părăsit antrenamentul cu dureri.

Kingsley ComanFoto: Tim Groothuis / AFP / Profimedia

Kingsley Coman s-a accidentat înaintea partidei cu Danemarca

Atacantul Kingsley Coman a simțit dureri musculare și a părăsit antrenamentul la care au participat toți jucătorii, inclusiv Raphael Varane, care a lipsit la meciul contra Australiei, anunță Reuters.

În prima partidă a grupei, câștigată de Franța cu 4-1 împotriva Australiei, fundașul Lucas Hernandez s-a accidentat și a fost înlocuit după 13 minute, acesta urmând să rateze restul meciurilor de la Cupa Mondială.

Franța nu poate conta la turneul final pe Karim Benzema, Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe şi Christopher Nkunku, toți accidentați.

În Grupa D a CM din Qatar, Franța se află pe primul loc cu 3 puncte, urmată de Danemarca și Tunisia cu câte unul și Australia.

S-ar putea să te intereseze și:

>> LiveBlog Meciurile de joi de la CM 2022 Qatar

>> Încă o pierdere importantă pentru Franța la CM 2022 – Ratează următoarele meciuri după o ruptură

>> Ultimele informații despre starea fundașului Yasser Al-Shahrani, care a suferit o accidentare horror în victoria contra Argentinei