​Fundaşul saudit Yasser Al-Shahrani, care a ajuns la spital după o coliziune brutală cu portarul echipei sale în timpul meciului cu Argentina (victorie istorică a Arabiei Saudite, scor 2-1), a fost operat cu succes la Riad, transmite DPA.

Yasser Al-ShahraniFoto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

>> Meciurile de joi de la CM 2022 Qatar sunt LiveBlog pe HotNews.ro.

Al-Shahrani a fost lovit în faţă şi în stomac cu genunchii de portarul Mohammed Alowais, în timp ce încerca să respingă un balon în meciul disputat marţi pe stadionul Lusail, în Grupa C a competiţiei.

Jucătorul lui Al Hilal, cu 73 de selecţii, a fost scos pe targă din teren şi apoi a fost transportat la Riad pentru o intervenţie chirurgicală la pancreas.

Yasser Al-Shahrani, operat cu succes după accidentarea horror suferită în timpul meciului cu Argentina

Arabia Saudită a confirmat pe pagina sa oficială de Twitter că operaţia a decurs bine, dar este foarte puţin probabil ca Al-Shahrani să mai joace la Cupa Mondială din Qatar.

„Yasser Al-Shahrani a suferit cu succes o intervenţie chirurgicală la pancreas, ieri în centrul medical Regele Abdulaziz din Riad la Spitalul Gărzii Naţionale. Se află sub supravegherea completă a medicilor echipei naţionale. Familia fotbalului din Arabia Saudită îi doreşte lui Yasser o însănătoşire grabnică”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

De știut:

  • Arabia Saudită a devenit prima ţară din afara Europei care a bătut Argentina la Cupa Mondială, după succesul istoric al Camerunului cu 2-1 la ediţia din 1990.
  • Ultimele trei echipe care au bătut Argentina la Cupa Mondială au cucerit titlul mondial, precum Germania în 2014 şi Franţa în 2018, fie au ajuns în finală, cum a făcut-o Croaţia în 2018.
  • Selecţionata saudită, antrenată de Herve Renard, joacă sâmbătă următorul meci din Grupa C, contra Poloniei.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Diagnosticul medicilor după accidentarea horror suferită de Yasser Al-Shahrani în victoria contra Argentinei

>> Reacția lui Lionel Messi după debutul ratat al Argentinei la CM 2022 Qatar

>> CM Qatar 2022: Arabia Saudită produce șocul cu Argentina / Franța, victorie lejeră cu Australia

>> VIDEO Fericirea are chipul tău - Cum s-au bucurat fanii în Arabia Saudită

>> VIDEO Arabia Saudită și bijuteria de gol care a îngenuncheat Argentina

>> CM 2022 Qatar - Selecționerul Arabiei Saudite explică cum a fost posibilă victoria uriașă contra Argentinei