Echipa națională de fotbal a Spaniei s-a impus fără emoții în fața selecționatei din Costa Rica (7-0), la capătul unei partide perfecte făcută de echipa antrenată de Luis Enrique.

Jucatorii Spaniei la CM 2022 QatarFoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dani Olmo, Ferran Torres cu o dublă, Marco Asensio, Gavi, Carlos Soler și Alvaro Morata au marcat cele 7 goluri ale „Furiei Roja”, care are un start perfect de turneu final.

Spania, început perfect la CM Qatar 2022

Furia Roja nu a avut milă de selecționata din Costa Rica și i-a administrat o corecție usturătoare, marcând nu mai puțin de 7 goluri în poarta lui Keylor Navas.

Situația din grupa E este una foarte interesantă, mai ales după succesul Japoniei, care a învins surprinzător Germania, deși a fost condusă cu scorul de 1-0.

În următorul meci, formația antrenată de Luis Enrique va înfrunta campioana mondială din 2014, iar dacă spaniolii vor câștiga, Germania va fi eliminată de la acest turneu final. Cele două se vor întâlni pe data de 27 noiembrie de la ora 21, pe Al Bayt Stadium din Doha.

În celălalt meci, Japonia și Costa Rica se vor întâlni tot pe data de 27 noiembrie de la ora 12. Jocul se va disputa pe Ahmad bin Ali Stadium.

Clasamentul grupei E:

1.Spania 3p

2.Japonia 3p

3.Germania 0p

4. Costa Rica 0p

Ce a fost marți la CM 2022 Qatar: Arabia Saudită produce șocul cu Argentina / Franța, victorie lejeră cu Australia

S-ar putea să te intereseze și:

>> VIDEO CM 2022 Qatar: O jurnalistă a fost jefuită într-o transmisie live de la Doha

>> De ce Qatar este o țară cu totul specială - De la pescuitori de perle și sărăcie, până la zgârie-nori și ambiții uriașe>> De ce atât de mulți oameni urăsc Cupa Mondială Qatar 2022. Partea politică a celui mai scump campionat mondial de fotbal din istorie

>> CM: 2022 Qatar: Programul complet al competiției - Orele la care vor putea fi urmărite meciurile