Arabia Saudită a produs cea mai mare surpriză de la acest Campionat Mondial, reușind să întoarcă scorul și să învingă Argentina (2-1), dar succesul arabilor era pe punctul de a fi umbrit de un moment tragic și anume coliziunea dintre portar și Yasser Al-Shahrani.

Yasser Al-ShahraniFoto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

CM Qatar 2022: Arabia Saudită produce șocul cu Argentina / Franța, victorie lejeră cu Australia

În prelungirile partidei, cei doi s-au ciocnit puternic, iar în urma coliziunii, fundașul arab s-a lovit cu capul de pământ și a necesitat timp de minute bune îngrijiri medicale. Până la urmă, Yasser Al-Shahrani a fost scos pe targă, însă mai mult inconștient.

În urma verificărilor făcute la spital, fundașul în vârstă de 30 ani a primit și un verdict.

Yasser Al-Shahrani are o fractură de maxilar și pomete stâng

După meciul cu Argentina, fundașul arab a fost supus mai multor investigații medicale și acesta are o fractură de maxilar și pomete stâng, aspecte ce îl împedică să mai evolueze la acest turneu final.

„Am vrut să vă asigur de starea mea de sănătate, sunt mai bine.”- a spus Yasser Al-Shahrani.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Contestatarii CM din Qatar, imagine dură: Cum „a îngropat” FIFA fotbalul

>> VIDEO CM 2022 Qatar: O jurnalistă a fost jefuită într-o transmisie live de la Doha

>> VIDEO FOTO Festivitatea de deschidere a CM 2022 Qatar: Show la Doha - Lumini, umbre și Morgan Freeman într-un rol principal

>> De ce Qatar este o țară cu totul specială - De la pescuitori de perle și sărăcie, până la zgârie-nori și ambiții uriașe>> De ce atât de mulți oameni urăsc Cupa Mondială Qatar 2022. Partea politică a celui mai scump campionat mondial de fotbal din istorie

>> CM: 2022 Qatar: Programul complet al competiției - Orele la care vor putea fi urmărite meciurile