Statele Unite ale Americii și Țara Galilor au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din Grupa B a Campionatului Mondial din Qatar. Dacă prima repriză a fost dominată total de americani, galezii au pus mai multă presiune în a doua parte a meciului.

Gareth Bale, in actiune la CM 2022 QatarFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

SUA - Țara Galilor 1-1, la CM 2022 din Qatar

Americanii au avut o posesie de 70% în prima repriză și au reușit să deschidă scorul prin Weah, în minutul 36. Ieșiți mai motivați de la cabine, galezii au presat, iar în minutul 80 Gareth Bale a reușit să obțină o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a transformat-o în gol două minute mai târziu.

Timothy Weah, primul fiu de câștigător al Balonului de Aur care marchează la Cupa Mondială

Americanul Timothy Weah, marcatorul primului gol al meciului, este fiul legendarului George Weah, actualul președinte al Liberiei. Deși tatăl său a câștigat Balonul de Aur, acesta nu a jucat niciodată pentru reprezentativa țării sale la Campionatul Mondial.

În primul meci al Grupei B, Anglia a învins categoric Iranul cu scorul de 6-2.

S-ar putea să te intereseze și:

>> CM 2022 Qatar: Anglia și Olanda, starturi lansate - Remiză spectaculoasă între SUA și Țara Galilor

>> VIDEO FOTO Festivitatea de deschidere a CM 2022 Qatar: Show la Doha - Lumini, umbre și Morgan Freeman într-un rol principal

>> CM: 2022 Qatar: Programul complet al competiției - Orele la care vor putea fi urmărite meciurile

>> Stadioanele spectaculoase cu care se laudă Qatarul la CM 2022 - Suma imensă investită pentru a impresiona o lume întreagă