Puțin timp a mai rămas până la startul celei mai scumpe, dar și controversate ediții de CM de fotbal din istorie, Qatar 2022. Gazdele fac orice pentru a impresiona și pentru a arăta lumii întregi că totul este minunat la turneul final mondial.

Fani platiti sa fac atmosfera la CM 2022 QatarFoto: Captura YouTube

*Turneul final din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie.

>> Stadioanele spectaculoase cu care se laudă Qatarul la CM 2022 - Suma imensă investită pentru a impresiona o lume întreagă

Fanii închiriați de organizatorii CM 2022 Qatar ar primi 10 euro pe zi și vin din Pakistan

În ultima perioadă, presa internațională a tot scris despre o categorie inedită care va apărea la un CM de fotbal: vorbim despre suporterii închiriați.

Imagini cu astfel de fani au și apărut pe rețelele sociale, iar jurnaliștii de la SporX au venit cu detalii și mai precise.

Fanii ar fi aduși din Pakistan și ar primi pentru fiecare zi 10 euro de persoană. În plus, ei ar beneficia și de cazare gratuită și trei mese pe zi.

Totul pentru a avea parte de o atmosferă frumoasă, demnă de un Campionat Mondial de fotbal.

Tocmai pentru că se așteaptă ca unele dintre meciuri să nu aibă parte de o asistență importantă, organizatorii din Qatar au recurs la acești fani „de închiriat”.

Pe lângă atmosfera frumoasă pe care trebuie să o facă pe stadioanele din Qatar, fanii au obligația de a se comporta la fel și în zonele destinate special spectactorilor veniți la CM (acele fan zone).

>> Încă un scandal la CM Qatar 2022 - Cei mai afectați vor fi suporterii prezenți pe stadioane

>> Campionatul Mondial de fotbal - Curiozități, recorduri și detalii mai puțin cunoscute din istoria turneului final

>> De ce atât de mulți oameni urăsc Cupa Mondială Qatar 2022. Partea politică a celui mai scump campionat mondial de fotbal din istorie

>> CM: 2022 Qatar: Programul complet al competiției - Orele la care vor putea fi urmărite meciurile