Luis Enrique a venit cu multe surprize la anunțarea lotului pe care Spania îl va avea pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, iar una dintre ele a stârnit controverse în rândul presei iberice.

Sergio Ramos, in tricoul SpanieiFoto: Indira / Zuma Press / Profimedia

Campion mondial și dublu-campion european cu selecționata „Furiei Roja”, Sergio Ramos a venit cu o primă reacție pe un site de socializare, cu privire la neconvocarea sa pentru turneul final din Qatar.

Sergio Ramos nu va juca la CM Qatar 2022 - Reacția fundașului spaniol

Sergio Ramos, în prezent fotbalistul celor de la Paris Saint Germain, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook cu privire la Mondialul din Qatar.

„Sezonul trecut a fost greu, din cauza accidentărilor și adaptării la un nou club și un alt oraș. Am muncit trup și suflet pentru a-mi reveni și a mă simți din nou, ghidat de obiectivele și iluziile pe care cineva și le stabilește și țintește mereu.

Din fericire pot spune că în acest sezon mă simt din nou eu însumi și ajung să mă bucur de fotbal, de clubul meu și de un oraș grozav ca Paris.

Cupa Mondială? Desigur, a fost unul dintre acele vise mărețe pe care a trebuit să le îndeplinesc. Ar fi fost a 5-a, dar din păcate va trebui să o văd de acasă.

E greu, dar în fiecare zi răsare soarele. Nu se va schimba absolut nimic la mine. Nici mentalitatea, nici pasiunea, nici constanța, nici efortul și dedicarea cu gândul la fotbal.

Acesta este sentimentul meu și am vrut să îl împărtășesc cu voi.

Mulțumesc tuturor pentru iubire, încă mai sunt multe provocări și obiective de îndeplinit.

Ne vedem în curând.

Le doresc numai bine. Hai Spania!” - a scris Sergio Ramos.

180 selecții a strâns Ramos în tricoul echipei naționale de fotbal a Spaniei, pentru care a marcat de 23 ori. Alături de „Furia Roja”, Sergio Ramos a câștigat de două ori Campionatul European (2008 și 2012) și Cupa Mondială (2010).