Franța este deținătoarea titlului mondial și este una dintre principalele favorite la câștigarea Campionatului Mondial din Qatar.

Pogba, Varane si Rabiot la meciul Franta - ElvetiaFoto: Paul Greenwood/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sfera de selecție a francezilor este una uriașă, însă cu toate astea, foarte mulți jucători de valoare nu au prins lotul pentru turneul final ce va începe în mai puțin de două săptămâni.

Didier Deschamps a anunțat miercuri seară lotul de 25 jucători alături de care Franța va încerca să-și apere titlul mondial cucerit în Rusia.

Selecționerul Franței a căutat soluții pentru a suplini lipsa unor jucători capitali, care sunt accidentați (N'Golo Kante, Paul Pogba, Mike Maignan), însă a lăsat acasă și mulți jucători care formează împreună un prim 11 de temut pentru orice selecționată.

Echipa stelară a fotbaliștilor francezi care nu vor evolua la CM Qatar 2022

Iată primul 11 compus din jucătorii francezi absenți de la Campionatul Mondial din Qatar.

Formație 4-3-3

Portar:

Mike Maignan (AC Milan, 35 milioane de euro)

Fundași:

Nordi Mukiele (PSG, 20 milioane de euro), Wesley Fofana (Chelsea, 65 milioane de euro), Benoit Badiashile (AS Monaco, 40 de milioane de euro), Ferland Mendy (Real Madrid, 40 de milioane de euro)

Mijlocași:

N'Golo Kante (Chelsea, 30 milioane de euro), Paul Pogba (Juventus Torino, 48 milioane de euro), Nabil Fekir (Real Betis, 40 milioane de euro)

Atacanți:

Moussa Diaby (Bayer 04 Leverkusen, 50 milioane de euro), Allan Saint-Maximin (Newcastle United, 40 milioane de euro), Amine Gouri (Rennes) - 38 de milioane de euro

Franța a fost repartizată în grupa D la Campionatul Mondial din Qatar, iar programul va fi următorul:

22 noiembrie 21:00 Franța - Australia

26 noiembrie 21:00 Franța - Danemarca

30 noiembrie 17:00 Tunisia - Franța