Pugilistul jamaican Glen Johnson a recunoscut ca au inceput discutiile intre managerii sai si clubul lui Lucian Bute, pentru meciul din 5 noiembrie, in care romanul isi va pune centura de campion IBF in joc. Johnson spune ca este de acord sa boxeze in Canada, cu atat mai mult cu cat il cunoaste pe Bute: "Ne-am pregatit impreuna, in 2009 - el avea de batut un mexican, cu care avusese un meci strans, eu boxam cu Dawson. El a castigat, eu nu", isi aminteste Glen Johnson, unul dintre cei mai varstnici pugilisti activi - 42 de ani.

Lucian ButeFoto: HotNews.ro

VIDEO realizat dupa perioada in care Bute si Johnson s-au antrenat impreuna.

Conform unui interviu publicat de site-ul eastsideboxing.com, Johnson spune despre Bute ca nu este cu nimic mai prejos decat ceilalti campioni mondiali ai categoriei, din celelalte versiuni: "Nu stiu daca este numarul 1, dar e cam la acelasi nivel cu Froch, spre exemplu. Este un pugilist la fel de puternic".

Glen Johnson, 42 de ani, este inlocuitorul lui Kelly Pavlik - americanul a renuntat la lupta din 5 noiembrie, motivand ca bursa de meci este prea mica. Oficialii care il reprezinta pe Johnson au recunoscut ca sunt de acord cu propunerea financiara, adaugand ca nu au nevoie de banii oferiti lui Pavlik.

Palmaresul lui Johnson: 68 de meciuri, dintre care 51 de victorii, 15 infrangeri si doua decizii de egalitate.