Ion Tiriac i-a criticat, marti, pe cei care spun ca adversarii lui Lucian Bute sunt prea slabi, omul de afaceri sugerandu-le contestatarilor sa faca o cerere catre federatia internationala. "Sa se duca cineva (nr. la federatia de specialitate) si sa spuna sa se bata cu Klitschko", a precizat Tiriac.

Bute vs MendyFoto: HotNews.ro

"Eu nu stiu daca domnul Bute a boxat cu cine trebuia, dar mi se pare ca este impus. L-a batut prea repede? Pai trebuia sa ridice mainile sa-si faca un ochi umflat, o buza sparta? Acest om a aparat aceasta centura de atatea ori, acum sa spunem ca nu e bun cu cine se bate? Pai sa se duca cineva la federatia internationala si sa spuna sa se bata cu Klitschko. Dar ala e prea greu", a fost de parere Ion Tiriac, conform Mediafax.

"Orice am face, pana la urma tot in Romania ne intoarcem. Oricat de frumos ar fi Monte Carlo, Hawaii, Saint Tropez, tot aici ne intoarcem. Sunt sigur ca domnul Bute se gandeste foarte apasat la asta", a completat Ion Tiriac.

Bucurestiul, marele invingator dupa gala lui Bute

"Inainte ca cineva sa-si dea o parere, sa faca niste calcule. Cat a castigat orasul Bucuresti, cat a castigat statul, cat s-a platit TVA. Noi romanii suntem blestemati. Plangem cand nu avem, plangem cand avem, criticam ca nu avem si cand avem ceva, buf, toata lumea incepe" - Ion Tiriac.

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF (pe 9 iulie), "Mister KO" trimitandu-l pe Jean Paul Mendy la podea in repriza a patra. Demn de mentionat este faptul ca aceasta a fost prima infrangere din cariera a francezului. "Sunt mandru ca sunt roman si ca v-am putut face fericiti. Niciodata in cariera mea nu m-am simtit ca acum. Va iubesc si va stimez", a declarat campionul dupa meci.