"Toata lumea astepta KO-ul, chiar si Mendy. N-a fost un meci spectaculos, sunt dezamagit. Bute a ales sa faca din box o afacere", a declarat Leonard Doroftei dupa partida in urma careia Lucian si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie.

Doroftei si ButeFoto: AGERPRES

"Toata lumea astepta knock-out -ul, chiar si Mendy. Il astepta si pana la urma a venit... N-a fost un meci spectaculos. Sunt dezamagit de un singur lucru, ma asteptam sa cada in runda a 5-a, dar a cazut mai devreme. Bute a ales sa faca din box o afacere, acum poate sa se si retraga. Sa zica «v-am luat banii, la revedere». Singura concluzie pe care o pot trage dupa meciurile lui Bute e ca se bate intr-o versiune foarte slaba, la ce adversari am vazut pana acum", a declarat Leonard Doroftei conform Prosport, citat de Mediafax.

Nascut pe 10 aprilie 1970, Doroftei a fost campion mondial WBA, categoria usoara, intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003. La profesionisti, Leonard a bifat 22 de victorii, o remiza si o infrangere (in fata lui Arturo Gatti, in repriza a doua).

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, "Mister KO" trimitandu-l pe Jean Paul Mendy la podea in repriza a patra. Demn de mentionat este faptul ca aceasta a fost prima infrangere din cariera a francezului. "Sunt mandru ca sunt roman si ca v-am putut face fericiti. Niciodata in cariera mea nu m-am simtit ca acum. Va iubesc si va stimez", a declarat campionul dupa meci.