​La finalul disputei cu Jean Paul Mendy, Lucian Bute a multumit Elenei Udrea (ministrul Dezvoltarii si Turismului) pentru sprijinul acordat in organizarea galei de box in Romania. Publicul a raspuns cu huiduieli, spre surprinderea campionului. "Nu am venit in Romania pentru campanie politica, am venit pentru romani", s-a multumit sa comenteze pe marginea subiectului cel supranumit "Mister KO".

Bute vs MendyFoto: HotNews.ro

"Nu am venit in Romania pentru campanie politica, am venit pentru romani. Acesta a fost obiectivul meu, sa boxez in fata voastra. Ar trebui ca romanii sa fie mandri ca am reusit sa organizam acest meci in Romania", a precizat Lucian Bute la conferinta de presa.

Daca numele Elenei Udrea nu a mai fost pomenit, campionul a tinut sa-i multumesca inca o data lui Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, pentru implicarea in buna desfasurare a evenimentului.

"Vreau sa-i multumesc (nr. lui Rudel Obreja) pentru modul in care a muncit in ultimele doua luni, a depus un efort extraordinar. Sa stiti ca nu este usor sa organizezi gala de box la acest nivel", a conchis Bute.

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, "Mister KO" trimitandu-l la podea pe Jean Paul Mendy in repriza a patra. Demn de mentionat este faptul ca aceasta a fost prima infrangere din cariera a francezului.