Organizatorii galei "Campion pentru Romania" din data de 9 iulie au anuntat, in cursul zilei de duminica, pretul biletelor de acces la evenimentul care va avea loc la Romexpo. Astfel, cei interesati sa vada partida dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy vor fi nevoiti sa plateasca sume cuprinse intre 70 si 600 de lei.

Lucian ButeFoto: AGERPRES

Pentru a-l putea vedea la treaba pe Lucian Bute, campion mondial IBF - categoria supermijlocie, spectatorii romani vor plati cel putin 70 de lei.

Acestea sunt tichetele cele mai ieftine, aflate la cea mai mare departate de ring. Urmeaza apoi biletele de 110 si 175 de lei in tribunele de la nivelul intai, in timp ce in zonele VIP un tichet va costa intre 350 si 600 de lei, in functie de cat de aproape este de ring.

Accesul in incinta Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30.

Tichetele pot fi achizitionate de pe site-ul eventim.ro, iar din data de 14 iunie vor putea fi cumparate si de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, informeaza Mediafax.

Pe 9 iulie, Lucian Bute va incerca sa-si apere pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, impotriva lui Jean Paul Mendy.

Francezul in varsta de 37 de ani este neinvins in cariera de profesionist (29 victorii, 1 egal): "Astept de mult timp aceasta oportunitate. Va fi o seara interesanta in Romania si sunt fericit ca voi fi in ring cu Lucian Bute, intr-o lupta pentru titlul mondial. Din nefericire pentru Bute, voi pune capat domniei sale si voi lua centura cu mine", a declarat pugilistul francez.

In total, vor fi aproximativ 10.000 de bilete scoase la vanzare, iar daca acestea vor fi vandute, atunci gala "Campion pentru Romania" va inregistra un record de audienta la nivel national pentru un eveniment sportiv organizat in sala.