Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Unirea Slobozia, Gheorghe Neagu, a fost arestat preventiv, sambata, sub acuzatia de luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant delict de catre procurori in momentul in care primea bani de la mama unei eleve, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Ialomita, decizia nu este definitiva, avocatul antrenorului atacand cu recurs hotararea magistratilor, recurs care se va judeca la Curtea de Apel Bucuresti.

"Gheorghe Neagu a fost prezentat initial Parchetului Tribunalului Ialomita, care a decis retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar astazi (n.r. - sambata) instanta a dispus masura arestarii preventive pentru 29 de zile, decizia fiind atacata cu recurs", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Ialomita, Cristina Istrate.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, Gheorghe Neagu ar fi pretins si primit 100 de euro pentru a promova o eleva a Grupului Scolar "Mihai Eminescu", iar dupa ce a primit banii marcati profesorul a fost retinut sub acuzatia de luare de mita.

Gheorghe Neagu este antrenor al echipei de handbal de patru etape si preda la Grupul Scolar "Mihai Eminescu" din 1977. El a antrenat in cateva randuri echipa de handbal, iar sotia sa, Ileana Neagu, este antrenor secund al formatiei CSM Unirea Slobozia, care activeaza in Divizia A.