Preturile biletelor pentru Gala "Campioni pentru Romania", din 9 iulie, de la Romexpo, in cadrul careia pugilistul roman Lucian Bute isi va apara pentru a opta oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, vor varia intre 30 si 50 de lei, a anuntat, miercuri, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

Lucian Bute, victorie prin KO cu Mendy Foto: AGERPRES

Pentru Gala din iulie, vor fi puse la dispozitie aproximativ 10.000 de bilete, preturile a opt mii de bilete urmand a varia intre 30 si 50 de lei, a anuntat Rudel Obreja la National FM, citat de Mediafax. Presedintele FRBox a declarat ca spectatorii vor avea parte si de meciuri surpriza la Gala de la Romexpo.

"Plec in Canada, unde ma voi intalni cu reprezentantii Interbox, pentru a pune la cale unele detalii legate de acest meci si nu numai. La gala de pe 9 iulie, la Romexpo vor mai boxa reprezentantii Romaniei Jo Jo Dan, Bogdan Dinu si Viorel Simion. Pregatesc insa, si sper sa reusesc una sau chiar mai multe surprize. In momentul in care va fi oficial va voi anunta cu siguranta. Nu vreau sa vorbesc inainte pentru ca foarte multe lucruri le voi lamuri in zilele urmatoare" a mentionat Rudel Obreja.

In cadrul Galei "Campioni pentru Romania", Lucian Bute isi va apara titlul mondial IBF in fata francezului Jean-Paul Mendy. In cazul in care vor fi achizitionate toate biletele, Gala va inregistra un record de audienta la nivel national pentru un eveniment sportiv organizat in sala.