Inteprinderea individual Macsentian Marius, cu sediul social in str. Mitropolit Grigore, nr. 49, sector 4, Bucuresti, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub. Nr. F40/5404/2009, CIF: RO 26182780, reprezentata legal prin d-nul Macsentian Marius – Administrator, va aduc la cunostinta faptul ca incepand cu 15.03.2011 exista posibilitatea ca peretele mare de 9m de escalada sa fie dezmembrat si mutat intr-o alta locatie din Bucuresti.

EscaladaFoto: Hotnews

Sunt foarte dezamagit de dezinteresul total aratat de compania dumneavoastra fata de elementele unice aduse de mine in acest Mall. Astept din decembrie 2010 o intalnire ce factorii dvs de decizie.

De fapt, singurul element care se poate consemna despre Liberty Center, pe langa tepusa de la intrarea principala, este sala de escalada cu un perete de 9 metri inaltime si Clubul dedicat petrecerilor de tineri si adulti, cu peste 650 metrii patrati de fresca (pictura pe perete). Exista doar doua sau trei locuri de distractie in Bucuresti, in care copiii peste 10 ani isi pot organiza o zi de nastere intr-un cadru dedicat lor. Sa ai pentru un copil un CLUB in care acesta sa se simta aproape adult, sa aiba acces controlat la un spatiu de 80 metrii patrati dotat cu ultimele noutati de jocuri video si lasare, este un vis.

Putem organiza in parteneriat competitii saptamanale care sa sprijine activitatea tuturor firmelor aflate in acest Mall, ii putem implica pe toti chiriasii dvs. intr-o activitate comuna de promovare a acestui centru comercial, prin ceea ce am creat eu aici.

Promovarea peretelui de escalada si a Locului de Joaca pentru copii, a fost nula din partea dvs. Cu toate ca acest perete de escalada este unic in Romania reprezentantii dvs. nu au inteles ca promovarea salii de escalada inseamna de fapt promovarea Mall-ului. Asa cum v-am mai spus foarte putini vizitatori sau angajati ai magazinelor din interiorul Liberty Center afla de existenta acestor spatii, care alaturi de cinematograf si patinuar trebuia sa reprezinte obiectivul principal al marketingului dvs. Trambulina si Giroscopul – unice in Bucuresti, Tenis de masa, Karaoke, Wii, Xbox 360, Biliard, Airhochey; Discoteca dotata cu : sistem de lumini, lasere, stroboscop, masina de fum si instalatie de sunet profesionala, find singurul spatiu dedicat exclusiv petrecerilor pentru copii, adolescenti si adulti din Mall.

Am promovat in primul rand Liberty Center in mediile in care eu am facut publicitate si diverse oferte pentru a aduce clienti din toate zonele Bucurestiului. Vom gasi in toate mal-urile din tara fastfood-uri, cinematografe, patinoare, cafenele cu renume (aici nu), jocuri de noroc, magazine de firma (aici nu), coafoare (aici nu), petshop-uri, farmacii, supermarchet-uri serioase (aici nu). Nu exista insa nicaieri in Romania ceea ce am creat eu.

Din aprilie pana in decembrie am organizat 10 Concursuri Scolare Gratuite “Cupa Scolilor” aducand in acest Mall aproape 1000 de copii insotiti de cel putin 500 de parinti. Acesti vizitatori au facut cumparaturi si au adus profit fastfood-urilor, ducand mai departe numele Liberty Center ca unicitate in presa scrisa si TV, dar si pe net.

Acestea fiind spuse, va rog sa luati in considerare macar de data aceasta ca odata cu desfiintarea salii de escalada, evidentiata de curand printre cele patru sali de profil din Bucuresti, numele acestui Mall va avea de suferit.

Va rog sa va implicati rapid intr-o actiune de promovare serioasa a salii de escalada si a spatiului destinat petrecerilor pentru tineret, asemanatoare cel putin celor pentru spectacole cu teatru de papusi si concertelor, sau a casutei lui Mos Craciun, pana la data pe care v-am anuntat ca peretele va fi desfiintat, conform clauzelor contractuale. Consider ca toate aceste activitati unice in Liberty Center trebuiesc promovate prin grija exclusiva a serviciului dvs., pentru ca acestea aduc intotdeauna un aflux de clienti centrelor comerciale.

In speranta ca ati luat la cunostinta de continutul acestei instiintari va multumim anticipat si asteptam un raspuns cat mai urgent.

Prin prezenta revin in completarea adresei din data de 28.12.2010, prin care va aduc la cunostinta faptul ca incep amenajarea spatiului pentru destinatia de activitati club/cafenea – bar, incepand cu data de 15.03.2011. (construirea a doua bucati pereti perimetrali si amenajarea interioara a barului cu destinatia de cafenea).

Avand in vedere faptul ca societatea dumneavoastra nu mi-a raspuns la notificarea mai sus mentionata prin care sa imi comunice punctul de vedere, subscrisa isi rezerva dreptul de a face amenajari in spatiul inchiriat in conformitate cu art. 9.3.1. din contractul de inchiriere incheiat intre parti in data de 20.11.2009.

Mentionam faptul ca societatea dumneavoastra a intarziat in mod nejustificat emiterea unui acord/dezacord cu privire la propunerea noastra de a modifca spatiul inchiriat si a-i schimba destinatia, iar acest lucru contravine grav conditiilor contractuale, societatea dumneavoastra incalcandu-si in mod culpabil clauzele esentiale ale contractului, iar in acest sens solicitam rezilierea acestuia in baza Art. 11.1 lit.(b).

In speranta ca ati luat la cunostinta de continutul acestei instiintari va multumim anticipat si asteptam un raspuns cat mai urgent.

Cu deosebit respect,

Macsentian Marius Intreprindere Individuala

Administrator,

MACSENTIAN MARIUS