Marius Giscan a cucerit, marti, medalia de aur in cadrul Campionatului European de Haltere (se desfasoara la Kazan, Rusia), sportivul roman impunandu-se in proba de 62 de kilograme (stilul aruncat). Antoniu Buci a mai adus doua medalii de argint delegatiei tricolore: a ridicat 134 de kilograme la smuls, in timp ce la general s-a clasat pe locul doi (categoria 62 de kilograme), informeaza Mediafax.

Antoniu Buci, argint la EuropeneFoto: Agerpres

Antoniu Buci a ridicat 134 de kilograme (stilul smuls), performanta cu care a cucerit medalia de argint a probei de 62 de kilograme. Romanul a mai bifat un loc doi la general, cu un total de 290 de kilograme (134 de kg la stilul "smuls" si 156 de kg la stilul "aruncat").

Marius Giscan a devenit campion al "Batranului Continent" la categoria 62 de kilograme dupa ce a ridicat 162 de kilograme la stilul "aruncat". La total, Marius a incheiat competitia pe locul cinci (162 kg la "aruncat" si 119 kg la "smuls").

Luni, in cadrul primei zile a CE de Haltere, Florin Ionut Croitoru a cucerit medaliile de argint si de bronz in proba de "aruncat" si la total, categoria 56 de kilograme.