L-a invins prin KO (runda a zecea) pe Brian Magee, si-a aparat cu succes centura pentru a saptea oara, iar acum are doua dorinte: sa boxeze in Romania si sa se dueleze cu Mikkel Kessler. Click pe poza pentru a vedea o FOTOGALERIE cu partida din Centre Bell.

Foto:

Vezi aici momentul in care Bute il face KO pe Magee.

"Sunt fericit de spectacolul pe care l-am facut, e o onoare ca romanii s-au trezit sa ma vada. Sper sa in aceasta vara sa boxez in Romania" - Lucian Bute (B1TV).

"A fost o partida electrizanta, cu Bute care si-a aratat inca o data calitatea. Atmosfera a fost superba, Lucian s-a simtit din nou la Montreal ca acasa. Dupa inca o victorie deosebita, pentru Bute apare posibilitatea disputarii unui meci cu campionul Mikkel Kessler (43-2, 32 KO)" - Boxingscene.

"Sunt mai mult decat pregatit (nr, pentru un meci cu Lucian). Nu-mi convine deloc ipostaza de comentator, prefer sa fiu in ring si sa lupt. Poate (nr. Bute) sa boxeze la el acasa, in Montreal. Nu ma intereseaza deloc acest aspect, il voi bate mar oricum", a precizat Mikkel Kessler la finalul partidei dintre Lucian Bute si Brian Magee.

Lucian Bute l-a invins pe irlandezul Brian Magee, in meciul pentru titlul mondial IBF, dupa o remarcabila demonstratie de maiestrie tehnica si tactica. Dupa ce si-a studiat adversarul in ring, Bute a scos la iveala upercutul necrutator cu care l-a trimis de 4 ori la podea pe Magee.