A fost in tribune la meciul lui Bute cu Magee, iar la finalul disputei a lasat clar sa se inteleaga ca va boxa in urmatoarea perioada cu campionul roman. Mikkel Kessler, fost campion mondial WBA si WBC al categoriei supermijlocie, ar putea fi unul dintre adversarii de calibru ai lui "Mister KO" din acest an. "Il voi bate mar pe Bute", a precizat danezul in Centre Bell.

Mikkel KesslerFoto: mikkelkessler.com

Kessler a fost prezent la Montreal la meciul lui Bute, alimentand astfel si mai mult zvonurile conform carora se va duela cu campionul roman in urmatoarea perioada. De altfel, nordicul vorbeste despre un posibil meci cu Bute chiar si pe site-ul sau oficial. "Lucian este un nume important, iar o partida cu el ar fi ceva extraordinar nu doar pentru publicul din Danemarca si Canada", a spus Mikkel.

"Sunt mai mult decat pregatit (nr, pentru un meci cu Lucian). Nu-mi convine deloc ipostaza de comentator, prefer sa fiu in ring si sa lupt. Poate (nr. Bute) sa boxeze la el acasa, in Montreal. Nu ma intereseaza deloc acest aspect, il voi bate mar oricum", a precizat Mikkel Kessler la finalul partidei dintre Lucian Bute si Brian Magee.

Nascut pe 1 martie 1979 la Copenhaga, Kessler este fost campion mondial WBA si WBC (dupa ce l-a deposedat de titlu pe britanicul Carl Froch in aprilie 2010) , iar poreclele sale sunt "Viking Warrior", "Hitman" si "Simply the best". Are 45 de partide disputate la profesionism, a castigat 43 (dintre care 32 prin KO) si a pierdut doua dispute (cu Joe Calzaghe si Andre Ward).

Citeste si Mister "Upercut" - Lucian Bute, campion mondial!

Lucian Bute: E o onoare ca v-ati trezit pentru mine, sper ca voi boxa in Romania

Presa internationala: "Seara magica a campionului roman Lucian Bute"