Lucian Bute a oferit inca un adevarat spectacol la Centre Bell din Montreal, romanul reusind sa ridice publicul in picioare dupa un nou succes prin KO. "Victima" s-a numit de aceasta data Brian Magee. "Si-a aparat coroana in stil de mare campion, aratat multa calitate. Magee a rezistat eroic pana in repriza a zecea. Pentru Bute, se intrevede un meci cu Mikkel Kessler", a titrat presa internationala.

Brian Magee, la podeaFoto: Reuters

"Lucian Bute a ramas neinvins si dupa partida cu Brian Magee, una pe care a dominat-o destul de evident. Irlandezul a fost trimis la podea de mai multe ori, iar in cele din urma a fost nevoit sa se recunoasca invins. Lovitura fulgeratoare din repriza a zecea l-a lasat fara replica pe Magee. Dupa inca o victorie superba, Bute asteapta confruntarea cu danezul Mikkel Kessler" - AFP dupa victoria lui Lucian Bute in fata lui Brian Magee.

"Loviturile lui Bute au fost mult prea puternice pentru un Brian Magee care a rezistat eroic pana in repriza a zecea. Romanul a facut un meci tactic perfect, partida superba fiind transmisa de Showtime. A fost inca o seara magica oferita de campionul roman" - Notifight.

"Si-a aparat coroana in stil de mare campion. Lucian Bute l-a invins categoric pe Brian Magee, performanta in urma careia romanul a pastrat cel putin pentru inca un meci titlul mondial al categoriei IBF, categoria supermijlocie" - presa canadiana.

"A fost o partida electrizanta, cu Bute care si-a aratat inca o data calitatea. Meciul a fost unul intens, iar Magee a avut si el o contributie la acest lucru. Atmosfera a fost superba, Lucian s-a simtit din nou la Montreal ca acasa. Dupa inca o victorie deosebita, pentru Bute apare posibilitatea disputarii unui meci cu campionul Mikkel Kessler (43-2, 32 KO) - "Boxingscene".

Vezi aici desfasurarea partidei Bute vs Magee.

Lucian Bute: E o onoare ca v-ati trezit pentru mine, sper ca voi boxa in Romania.

Mikkel Kessler arunca manusa: Il voi bate pe Bute la el acasa