Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 au facut public, marti, programul complet al tuturor probelor de la cea mai importanta competitie sportiva din lume, inclusiv preturile biletelor pentru fiecare proba in parte. Primul eveniment de la JO va fi un meci preliminar din turneul de fotbal feminin, partida ce se va disputa cu doua zile inainte de aprinderea Flacarei Olimpice de la Londra.

JO 2012 LondraFoto: Reuters

Programul JO 2012, care include 670 de sesiuni din 26 de sporturi desfasurate in 34 de locatii, a fost dezvaluit, marti, cu exact o luna inainte de punerea in vanzare a celor 6.6 milioane de bilete (intre 15 martie si 26 aprilie) si contine informatii despre zilele de concurs, orele de disputare, precum si preturile pentru toate evenimentele din cele 19 zile de concurs.

"Publicarea programului de competitie al Olimpiadei inseamna ca toata lumea - atleti, antrenori, spectatori, media si toti cei care vor sa faca parte din Londra 2012 - pot incepe sa-si faca planuri pentru Jocuri. JO este cel mai mare spectacol pe de pamant. Mesajul nostru pentru public este: superstarurile din 26 de sporturi vin in Marea Britanie si ai sansa de a spune: ", a declarat Sebastian Coe, presedintele Comitetului Organizator al Olimpiadei de la Londra.

Ceremonia de deschidere va avea loc in 27 iulie, iar preturile pentru spectatori sunt intre 20,12 si 2.012 lire sterline. Dupa deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice, primele probe vor fi la tir, in 28 iulie urmand a se da si prima medalie de la JO.

Click aici pentru a vedea programul complet de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012!