Clubulu Magic Aventura organizeaza sambata, intre orele 18:00-22:00 Concursul de escalada "Cupa scolilor" - etapa a VI-a pe panoul din Liberty Center. Peretele, are la baza un concept original, de castel medieval ce se inalta pe fondul unui cer senin, fiind amplasat intr-o incapere cu peste 650 mp de pictura executata manual, are o inaltime de 9 m, o suprafata catarabila de 50 mp si dispune de peste 600 de prize.

Evenimentul va avea urmatoarele etape: escalada, traversare, coborare in rapel, tehnica speologiei alpine, precum si cateva elemente de alpinism utilitar pentru cei mai mari concurenti. Escalada se face in totala siguranta, asigurat in coarda, toate echipamentele fiind certificate.

Panoul are opt trasee cu grade de dificultate de la 4 la 6+ (un grad destul de ridicat in escalada) si este accesibil copiilor cu varste mai mari de 5 ani, precum si tinerilor si adultilor.

De la inaugurare, panoul de escada al Clubului Magic Aventura a gazduit mai multe competitii pentru copii; elevii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani participand la editiile “Cupei scolilor” la escalada. Concursul scolar se va derula pe parcursul intregului an 2010.

Concursul se va desfasura pe 3 grupe de varsta (baieti si fete): 7-10 ani; 11-13 ani; 14-16 ani. Vor exista premii constand in echipamente sportive, intrari libere la panoul de escalada precum si la mesele de ping-pong, air-hockey, fotbal, trambulina si giroscopul cu care este dotata sala.

La asigurat vor sta alpinisti experimentati precum si o doamna invatatoare, practicanta a escaladei sportive. Toti participantii vor primii diplome. Dupa premiere, concursul de escalada sportiva se va termina cu lasere si fum, o petrecere binemeritata.

Pentru inscrieri: dl. Marius Macsentian – Clubul Magic Aventura tel 0723.167.438, 0743.110.403, 0763.045.643 www.party-aventura.ro

Parteneri media: Radio Bucuresti, HotNews.ro