"A fost greu la inceput, Brinkley a boxat cu mult curaj si asta m-a surprins. Este ca si cum as fi castigat de trei ori prin KO in acelasi meci. Acum sunt pregatit pentru orice adversar", a declarat Lucian Bute dupa ce si-a aparat pentru a sasea oara centura de campion IBF.

Brinkley a fost "greu de ucis"Foto: AGERPRES

"A fost greu la inceput, nu reuseam sa-mi intru in ritm. Brinkley a boxat cu mult curaj si asta m-a surprins. Nu credeam ca se va ridica dupa ce a cazut prima oara, a fost o lovitura solida, mi-am simtit mana cum a traversat corpul sau. Este putin ca si cum as fi castigat de trei ori prin KO in acelasi meci. Dupa ce a cazut a doua oara, avea nasul spart. L-am atins puternic cu mana stanga, dar s-a ridicat. Jesse Brinkley este un boxer curajos. Acum sunt pregatit pentru orice adversar.

De fiecare data cand il trimiteam la podea, eram surprins sa-l vad ca se ridica. In repriza a cincea l-am lovit atat de tare la ficat ca am crezut ca i l-am mutat din loc. Cand era la podea, parea sa sufere foarte tare si am crezut ca am castigat. Insa nu, el s-a ridicat.

In reprizele a opta si a noua, de fiecare data cand il trimiteam la podea, credeam ca nu se va mai ridica. Am luat si eu ceva lovituri, este adevarat mai multe decat de obicei, dar acest baiat a fost extrem de tenace si curajos. Nu i-a fost frica sa-si compromita apararea pentru a ataca. Sunt convins ca i-am spart nasul si cred ca a suferit mult in reprizele a opta si a noua", a declarat Lucian Bute dupa terminarea partidei cu Jesse Brinkley (conform Mediafax).

Lucian Bute - campion mondial IBF, categoria supermijlocie, si-a pastrat centura deja de sase ori

Palmares la profesionisti: 27 de victorii (22 prin KO), 0 egaluri si 0 infrangeri.

S-a nascut pe 28 februarie 1980 (Pechia - Galati) si are 1.88m si 76.2 kg

Antrenor: Stephane Larouche.