Lucian Bute l-a depasit prin KO (in runda a noua) pe americanul Jesse Brinkley, romanul aparandu-si cu succes (pentru a sasea oara) titlul de campion mondial IBF (categoria supermijlocie). "Romanul a aratat ca este de neinvins. Si-a construit meciul in detaliu, ca un mare campion", se precizeaza in presa internationala.

Lucian ButeFoto: AGERPRES

"Lucian Bute a ramas neinvins si dupa partida cu Jesse Brinkley, romanul terminandu-si adversarul incetul cu incetul. Totul s-a incheiat pentru american in runda a noua, atunci cand nu a mai fost in stare sa continue lupta dupa o lovitura naprasnica a lui Bute. Pentru campionul mondial se poate deschide oportunitatea numita "Super Six". In urma acestui meci mare, Lucian a ajuns la cota 27 de victorii din tot atatea meciuri, 22 dintre ele fiind obtinute prin KO" - AFP.

"La Bell Centre din Montreal, Lucian a aratat din nou ca este de neinvins, romanul dominand categoric partida cu Jesse Brinkley. Bute a fost in forma, a atacat atunci cand a trebuit si a obtinut o victorie pe deplin meritata. Meciul putea sa se termine mult mai devreme, dar ar fi fost prea putin pentru publicul care a venit sa-l vada si sa-l sustina pe Bute" - Boxingscene.com.

"Si-a construit meciul in detaliu, a aratat de ce este neinvins de 27 de meciuri. Lucian Bute isi pastreaza titlul mondial dupa un meci in care l-a dominat la toate capitolele pe Jesse Brinkley. In runda a noua, dupa o serie impresionanta a romanului, americanului nu i-au mai rezistat picioarele, iar KO-ul a fost consemnat. In fata unei public superb, romanul si-a aparat pentru a sasea oara titlul mondial IBF" - se precizeaza in presa canadiana.