Marian Dragulescu este increzator in sansele sale de a obtine o medalie la Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Rotterdam. Accidentat la picior de la jumatatea lunii septembrie, gimnastul roman a declarat ca a avut antrenamente foarte bune la sol si nu vede de ce nu ar urca pe podium.

Marian DragulescuFoto: AGERPRES

"Am un bandaj la picior, dar asta nu ma impiedica sa ma antrenez. Zilele acestea am avut cateva verificari bune, antrenamente bune. Sa speram ca o tin tot asa si voi prinde cea mai buna forma pentru a aduce note cat mai bune echipei", a declarat Dragulescu la Digisport.

"La sol am cele mai mari sperante si sanse. Am muncit mult, antrenamentele in sala au iesit bine si nu vad de ce nu as urca pe podium", a adaugat gimnastul roman.

Campionatele Mondiakle de gimnastica vor incepe luni, 18 octombrie, la Rotterdam (Olanda), iar Romania va fi reprezentata de:

Lotul masculin: Marian Dragulescu, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso, Cristian Ioan Bataga, Adrian Bucur, Marius Daniel Berbecar, Vlad Bogdan Cotuna

Lotul feminin: Sandra Izbasa, Ana Porgras, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Gabriela Dragoi, Stefania Cerasela Patrascu, Elena Amelia Racea