Sportiva Violeta Stramaturaru din lotul olimpic de sanie al Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver a fost transportata in stare de inconstienta la spital, joi seara, dupa ce s-a accidentat in timpul antrenamentului, scrie presa internationala.

Stramaturaru, in varsta de 21 de ani s-a lovit violent, de mai multe ori, de una dintre marginile pistei de alunecare. Medicii s-au temut ca incidentul o va scoate din competitie, dar sportiva a fost externata si este in afara oricarui pericol.

Violeta Stramaturaru urmeaza sa participe la prima proba din competitia de la Vancouver, proba individuala de sanie, in data de 15 februarie. Intre adversarii sai este si sora Violetei, Raluca Stramaturaru.

Olimpiada de Iarna de la Vancouver incepe vineri seara, iar delegatia Romaniei numara 29 de sportivi, cel mai mare numar de pana acum la o Olimpiada de iarna.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va fi transmisa, in direct, la TVR 1 si TVR HD, de la ora 03:55 si in reluare sambata de la ora 16:00.