Retras din boxul profesionist dupa ce a vazut "stele verzi" in runda a doua in meciul cu Pacquaio din mai 2009, britanicul Ricky Hatton vrea sa se reintoarca in ring pentru un ultim meci. Cu doar doua infrangeri in cariera sa de pugilist profesionist, Hatton vrea sa paraseasca ringul cu fruntea sus.

In varsta de 31 de ani, fostul campion la supermijlocie, s-a retras din box in 2009, dupa ce Manny Pacquiao l-a pus la podea dupa doua runde. Hatton nu vrea ca fanii sai sa ramane cu aceasta ultima amintire de la el si s-a decis sa mai urce o data in ring.

Hatton a declarat ca Oscar De La Hoya si Juan Manuel Marquez vor fi in "pole position" pentru a-i fi adversari in ultima sa lupta.

"M-am decis sa ma reintorc in ring si sa mai lupt o data in acest an. Probabil meciul va avea loc in vara, dar nu a fost confirmat inca niciun adversar. Am avut o pauza in care m-am simtit bine si am avut timp sa ma gandesc la ceea ce vreau sa fac. Am lasat in trecut ultimul meci si chiar am trecut peste acel moment. Cred ca dupa victoria cu Mayweather m-am aruncat din nou in lupta si nu am dat tot ceea ce aveam mai bun. De data aceasta sunt odihnit, mi-am reincarcat bateriile", a declarat Hatton pe site-ul sau personal.

In cariera sa, Hatton a castigat 45 de partide, din care 32 prin KO, si a avut doar doua infrangeri (in decembrie 2007 in fata lui Mayweather pentru titlul WBC si in mai 2009, in fata lui Pacquaio).