Manny Pacquiao l-a dat in judecata pe rivalul Floyd Mayweather pentru calomnie, filipinezul declarandu-se deranjat de acuzele de dopaj pe care americanul si staff-ul acestuia i le-au adus, informeaza AFP. In aceste conditii, disputarea super partidei dintre cei doi, programata pe 13 martie, se afla intr-un real impas. .

Tot scandalul a pornit de la modalitatile de control antidoping, cererea lui Mayweather Jr nefiind acceptata de filipinez (Floyd a cerut controale sanguine antidoping inopinate inaintea partidei cu Pacquiao, dar filipinezul nu a dorit prelevarea de sange). In urma acestui refuz, americanii au precizat ca Pacquiao refuza pentru ca este dopat.

Scandalul dintre cei doi mari sportivi se va incheia la judecata, in acest moment partida mult asteptata de pe 13 martie fiind in pericol sa nu se mai desfasoare.

In cazul in care totusi se va disputa, confruntarea dintre cei doi va fi una dintre cele mai importante din istoria boxului profesionist, fiecare dintre pugilisti urmand sa incaseze aproximativ 28 de milioane de euro.