Invins clar, prin KO in repriza a patra, de catre Lucian Bute, mexicanul Andrade a recunoscut la finalul disputei superioritatea romanului, Librado explicand exact ceea ce a simtit dupa upercutul de stanga receptionat: "La inceput am crezut ca nu am nimic, dar atunci cand am incercat sa ma ridic nu am putut", a declarat pugilistul.

Citeste si Mister KO l-a spulberat pe Andrade / Va multumesc ca v-ati trezit pentru mine / Presa internationala: Seara magica a campionului

"La inceput am crezut ca nu am nimic, dar cand am incercat sa ma ridic mi-a fost imposibil. A fost o lovitura perfecta. Lucian a fost extrem de rapid, nu am putut impiedica niciuna dintre cele doua lovituri din runda a patra. M-a lovit puternic si nu m-am mai putut ridica", a declarat Andrade pentru The Canadian Press la finalul partidei din Colisee Pepsi, Quebec.

Mexicanul a facut cunostinta cu podeaua in prima parte a reprizei a patra, s-a ridicat, a reusit sa continue disputa, dar un upercut de stanga la ficat al lui Bute a incheiat definitiv partida.

Lucian Bute a obtinut victoria impotriva mexicanului si si-a aparat cu succes, pentru a patra oara in cariera, centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie.