Dupa ce a acuzat vehement rezultatul meciului pierdut pe 24 octombrie 2008 in fata lui Lucian Bute, Librado Andrade are ocazia de a lupta din nou pentru titlul mondial IBF al categoriei supermijlocie. "Vreau ca Librado sa-i faca rau, sa-l bata mar, sa-l pulverizeze", a precizat antrenorul mexicanului.

''In primul meci, Librado a aratat prea mult respect campionului. Nu vorbim de o competitie de patinaj artistic, este un meci de box. Nu vreau doar un KO, vreau ca Librado sa-i faca rau, sa-l pedepseasca, sa-l bata mar, sa-l pulverizeze'', a precizat Howard Grant, antrenorul lui Andrade.

Lucian nu se sperie insa de declaratiile adversarilor de sambata noaptea, campionul mondial declarandu-se pregatit 100% pentru a-l invinge pe pugilistul mexican.

''Stiu ca toata lumea asteapta aceasta lupta, si eu la fel, pentru ca vreau sa reglez conturile cu Andrade. Sambata seara, toata lumea se va minuna de noul Lucian Bute'', a precizat romanul dupa un antrenament public la Quebec.

''Lucian este un boxer bun, dar am demonstrat ca-l pot lovi. El are mai multe de demonstrat decat mine sambata'', s-a rezumat sa precizeze Librado Andrade.

Disputa revansa dintre romanul Lucian Bute (24 de victorii - 19 KO) si mexicanul Librado Andrade (28 victorii - 21 KO - doua infrangeri), contand pentru titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, va avea loc sambata noaptea, la Quebec (in direct pe tvr 1 de la ora 5:00).