Pe 28 noiembrie, de la ora 5 dimineata, in cadrul Galei de Box de la Montreal, are loc partida dintre campionul mondial romanul Lucian Bute si mexicanul Librado Andrade. Aproximativ 75 de romani din Quebec vor fi prezenti la meci pentru a-l sustine pe Bute in incercarea de a pastra centura de campion mondial IBF.

Potrivit corespondentului din Montreal, George Mancas, galeria romana formata la initiativa presedintelui Comunitatii Romanilor din Canada, Pescarus Sorin, care a pus la dispozitie biletele pentru meci, va utiliza tot arsenalul din dotare, steaguri romanesti, tobe, talere, fluiere, fulare, esarfe pentru a ridica moralul pugilistului roman si a-l ajuta sa-si pastreze centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie.

In primul meci in care cei doi s-au intilnit, pe 24 octombrie 2008, la Montreal, Lucian Bute a cistigat la puncte. Atunci Andrade a sustinut ca el este invingatorul pentru ca l-a pus la podea pe Bute in ultimele trei secunde ale rundei 12.

Partida de simbata, 28 noiembrie, este revansa pe care Bute si-a dorit-o si, dupa cum a declarat, nu ii va mai oferi adversarului sanse ca in primul meci.