Mike Tyson a lovit un fotograf pe aeroportul International din Los Angeles si a fost arestat pentru o scurta perioada de timp. Politia din Los Angeles incearca acum sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, deoarece atat declaratiile celor doi implicati cat si a martorilor se contrazic.

Paparazzo-ul agresat a declarat politiei ca fostul campion mondial de box la categoria grea l-a lovit. Individul a cazut si a fost tratat la spital pentru o rana minora la frunte. Tyson a fost retinut la sediul politiei din aeroport pentru a da declaratii, urmand ca si fotograful sa se prezinte la politie, dupa ce iese din spital.

Tammy Brool, purtatorul de cuvant al lui Tyson a declarat ca fostul sportiv calatorea cu nevasta si un copil de 10 luni in momentul in care a fost atacat de un paparazzo agresiv. Reactia fostului campion mondial a fost justificata invocand auto-apararea, in incercarea de a proteja copilul.

"Sunt mai multe versiuni ale povestii, dar vom afla ce s-a intamplat cu adevarat. Unii martori sustin varianta lui Tyson, dar altii pe cea a fotografului", a declarat un reprezentant al politiei, potrivit AP.

La 20 de ani, Tyson a devenit cel mai tanar campion mondial la categoria grea, iar activitatile sale extra-sportive au tinut prima pagina a ziarelor, fiind acuzat de violenta domestica, viol si consum de droguri.