S-a stabilit: Lucian Bute ii va acorda revansa mexicanului Librado Andrade pe date de 28 noiembrie, la Quebec sau Montreal. Partida va fi difuzata de postul HBO, devenind astfel primul meci de box pe care renumita retea de televiziune il transmite in Canada dupa 36 de ani. "Il voi invinge pe Andrade", a anuntat Lucian Bute, care a primit o replica pe masura de la adversarul sau Andrade: "Voi termina treaba pe care am inceput-o in octombrie".

Lucian Bute: "Librado este unul dintre cei mai periculosi boxeri de la super-mijlocie in acest moment. Am fost foarte serios atunci cand am spus ca ma voi lupta cu el indiferent unde si cand. Sunt fericit ca meciul va avea loc in Quebec, in fata fanilor mei. Ma onoreaza, de asemenea, prezenta HBO in Canada pentru difuzarea acestei lupte si vreau sa profit la maximum de aceasta oportunitate. Il voi invinge pe Andrade iar apoi voi lupta cu oricine va fi dispus sa urce in ring cu mine".

Librado Andrade: "Astept cu nerabdare acest meci si sunt incantat ca va avea loc in Canada. Avem afaceri serioase de reglat si sunt fericit ca aceasta lupta se va putea desfasura acolo unde a inceput totul. Voi merge sa castig, fara decizie de aceasta data. Voi fi acolo pentru a termina treaba inceputa in octombrie". Andrade a adaugat ca meciul cu Bute i-l va dedica pugilistului gasit mort in Brazilia, Arturo Gatti.