Lucian Bute isi va pune din nou la bataie centura mondiala la supermijlocie in fata mexicanului Librado Andrade. Drepturile de a organiza aceasta partida au fost castigate de Golden Boy, in dauna celor de la Interbox, cu o oferta de 1.211.000 de dolari. "Sunt dezamagit ca nu voi boxa la Motreal", a spus romanul.

Promotorul luptatorului mexican va stabili data si locul meciului in maximum 15 zile. "Sunt dezamagit ca nu voi boxa la Montreal, dar sunt gata sa lupt cu oricine, oriunde. Cel mai important este ca voi lupta din nou cu Andrade. In fiecare zi intru in sala de antrenament cu dorinta de a inlatura toate indoielile aparute dupa ultimul minut al rundei a 12-a din meciul cu el", a spus Bute potrivit interbox.ca.

In octombrie 2008, Bute l-a intalnit pe mexicanul Andrade intr-un meci de titlu mondial. Dupa ce a controlat intalnirea, Bute a vrut sa inchida intr-un stil spectaculos si a iesit la lupta deschisa. Atitudinea l-a costat, intrucat a incasat cateva lovituri care l-au pus la podea. Intr-un final, Bute s-a ridicat, s-a auzit gongul final si a primit decizia la puncte. Din acel moment, managerii lui Andrade au tot contestat decizia si au solicitat romanului acordarea revansei.