Echipele de volei din Romania si-au aflat, vineri seara la Viena, adversarele din Liga Campionilor si Cupa CEV. Singura reprezentanta a Romaniei din Liga Campionilor, CSU Metal Galati este la a doua prezenta consecutiva in aceasta competitie si se va intalni, in Grupa D, cu Fakro Muszyna (Polonia), Asystel Novara (Italia) si Zarechie Odintsovo (Rusia).

Reprezentantii Romaniei in Cupa CEV la volei masculin, CVM Tomis Constanta si Dinamo Bucuresti vor juca in turul al doilea cu Monttpellier (Franta), respectiv Buducnost Podgorica (Muntenegru). „Nu stim la ora actuala prea multe despre Montpellier, doar ca este una dintre fruntasele campionatului francez si ca acolo va juca din sezonul viitor Laurentiu Lica. Ne-am dorit in ultimii doi ani sa jucam cu o echipa franceza si iata ca vom juca! Cred ca avem sanse mari sa trecem in turul urmator”, a declarat Sorin Strutinsky, presedintele CVM Tomis Constanta, potrivit Telegraf Online Constanta.

Dinamo Bucuresti, echipa de volei feminin, va intalni in turul al doilea al Cupei CEV pe croatele de la ZOK Split 1700. Constantencele de la CSV Tomis vor da piept cu echipa cipriota AEL Limassol: Nu trebuie insa sa o tratam cu superficialitate, pentru ca nu degeaba s-a calificat in Cupa CEV. Ne dorim sa ajungem in Final Four. Acesta este obiectivul nostru”, a declarat Cristian Zgabercea, presedintele clubului constantean, potrivit aceleiasi surse.