Baschetbalistul Shaquille O'Neal l-a provocat pe septuplul castigator al Turului Frantei, Lance Armstrong la o intrecere pe biciclete. Marele Diesel l-a "intaratat" pe texan prin mesaje postate pe Twitter inca din timpul Turului Italiei, dar ciclistul i-a dat curs provocarii abia din a doua incercare.

"O Lance Armstrong! Te provoc la o cursa contra-cronometru oricand si oriunde. Nu simt miros de frica, nu-i asa?" a fost mesajul provocator al baschetbalistului de pe pagina sa de Twitter. Peste cateva ore a venit si raspunsul lui Armstrong: "Va fi pe 25 octombrie, Austin, Texas. Vreau sa te vad in curtea casei mele. 20 de mile la Livestrong Challenge. Lasa-ti rotile ajutatoare acasa".

Cei doi sportivi se vor intrece pe biciclete in 25 octombrie la Livestrong Challenge, evenimentul organizat de ciclist pentru strangerea de fonduri pentru fundatia lui care lupta impotriva cancerului.

De cand a descoperit Twitter, O'Neal se distreaza pe cinste si provoaca diverse vedete din sport la diferite dueluri. Printre tintele sale s-au numarat Danica Patrick (pilot IndyCar Series) si luptatorul Hong Man Choi.