Presedintele Statelor Unite ale Americii salveaza planeta intr-un nou joc video: Obama versus Alien. In eforturile sale de a salva ultima familie de ursi panda, Obama este ajutat si de doi extraterestri sub acoperire: Rafael Nadal si Lionel Messi.

Actiunea jocului incepe in Biroul Oval, unde Obama primeste vestea rapirii ultimei familii de ursi panda si hotaraste sa rezolve personal problema. Pentru a-i invinge pe inamicii sai, Alien si Predator, Obama are nevoie de aliati. Presedintele gaseste ajutoare in persoana fotbalistului argentinian Lionel Messi si tenismenului spaniol, Rafael Nadal, doi extraterestri care traiesc de ceva timp pe planeta Pamanat. In drumul sau spre salvarea planetei, presedintele Americii se va intalni si cu alte personalitati, printre care, actorul american Tom Cruise.

Batalia finala dezvaluie si inamicul numarul unu al lui Obama: un extraterestru diabolic, o combinatie intre un gandac imens si un fost presedinte al SUA. Scopul extraterestrului a fost in prima faza sa distruga lumea prin razboaie, dar pentru ca a esuat a trecut la varianta a doua: sa atace planeta prin distrugerea ultimei familii de ursi panda.

Aldo Mujica, creatorul jocului, i-a ales pe cei doi sportivi pentru a-l ajuta pe Obama deoarece "sunt cei mai buni in sporturile pe care le practica, adica, din alta galaxie". Mujica declara, potrivit publicatiei spaniole As, ca jocul, pe langa divertisment, transmite si un mesaj ecologic celor care il joaca: "Disparitia unei specii poate duce la perturbarea serioasa a celorlalte specii".

Jocul Obama versus Alien a fost creat special pentru Inka Games si poate fi jucat online pe site-ul oficial.