Campionul olimpic Usain Bolt se teme de o confruntare la proba de 50 metri cu portughezul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo. Jamaicanul a declarat intr-un interviu oferit unei publicatii din Portugalia ca Ronaldo "ar fi competitiv intr-o proba de viteza".

"Nu este sportul sau si de aceea ar fi foarte dificil pentru el. Dar daca munceste si invata regulile de baza, sunt sigur ca ar fi competitiv in primii 50 de metri", a mentionat Bolt, care s-a declarat un mare fan al echipei Manchester United.

In urma cu o saptamana Cristiano Ronaldo a solicitat ajutorul jamaicanului pentru a-si imbunatati sprintul. Atletul a dezvaluit si secretul sau: antrenori buni si un talent din nastere pentru viteza.

Usain Bolt, cel mai rapid om de pe planeta a obtinut medaliile de aur la Beijing in cadrul probelor de 100 m, 200 m si 4x100 m, doborand trei recorduri mondiale. "Medaliile de aur de la Olimpiada sunt intr-un seif al unei banci din Kingston (capitala Jamaicai). De fiecare data cand ma duc acasa trec pe acolo si ma uit la ele", a declarat Usain Bolt.