Lucian Bute s-a intors acasa dupa ce si-a aparattitlul mondial la categoria IBF. Inconjurat de fani, campionul mondial a recunoscut ca s-a pregatit foarte bine pentru Zuniga, dar ca abia asteapta sa-i acorde revansa lui Andrade, in toamna. Bute a anuntat ca in 2010 va incerca si "un meci de unificare a centurilor".

"Acest meci a venit bine. Nu am avut probleme. Am fost foarte bine pregatit. Mi-am luat in serios adversarul, iar strategia a fost una perfecta. Zuniga a fost un adversar pe care mi l-am facut eu accesibil. El e un pugilist bun, care loveste puternic si este destul de bine cotat.

Sunt perspective sa mai organizam un meci in aprilie, dar nu se stie data si locul. Multa lume vrea sa lupte cu mine si sa imi ia centura. Ma bucura acest lucru. Andrade va lupta cu Tisko si castigatorul dintre ei va da piept cu mine in toamna. Sper sa castige Andrade si sa pot clarifica situatia din meciul trecut si sa arat ca merit aceasta centura! Doua saptamani stau si eu acasa cu familia, apoi plec la Montreal si reiau pregatirile. In iunie cred ca voi avea, un nou meci, iar in primavara viitoare incerc si un meci de unificare a centurilor", a spus campionul Bute la sosirea in Romania.