Lucian Bute isi pune in joc centura de campion mondial IBF, categoria super-mijlocie, impotriva lui Fulgencio Zuniga, intr-o partida care va avea loc in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 6.00 (ora Bucurestiului). Romanul precizeaza ca l-a studiat pe columbian si ca trebuie sa-l domine prin viteza, calitatea superioara a galateanului.

"L-am studiat pe Zuniga pe mai multe inregistrari, iar primul lucru care imi vine in minte este ca trebuie sa-l domin prin calitatea mea evident superioara, viteza", este de parere Lucian.

Bute va fi sustinut de o arena Bell Center (din Montreal) plina, organizatorii anuntand ca toate biletele au fost epuizate.

"Montreal a devenit a doua mea patrie, aici mi-am facut debutul ca profesionist si iubesc acest oras. Sa boxezi acasa, aceasta reprezinta un avantaj, dar dupa ce rasuna gongul nimeni nu te poate ajuta cu adevarat, numai tu, singur, poti face acest lucru", a conchis Lucian Bute, intr-un interviu acordat postului de televiziune nord-american Showtime.